Vila Cristina 3*

Busteni, ROMANIA

Prezentare:

Vila Cristina este situată la 930m altitudine, într-un cadru natural deosebit, la poalele Masivilor muntosi Caraiman 2384 m şi Coştila 2.490 m chiar pe strada directa către partia de schi la aproximativ 500m.

Vila Cristina este o proprietate turistica formata din 3 vile unite de o curte interioara cu terase si scari pietruite, imbina un stil arhitectural RUSTIC MONTAN cu piatra si lemn. Vila Cristina detine 45 locuri de cazare distribuite in 3 VILE, dintre care 6 garsoniere de 3*, două apartamente de 3*, un apartament mic 3* şi 3 camere de 2*.

Apartamentele sunt situate separat la etaje diferite si au intrare exterioara fiecare. Restaurantaurantul RUSTIC categoria 2-a este situat la parterul cladirii si accesul se face pe scari exterioare, poate deservi 35 de persoane la masă şi detine si o gradina de vara cu 20 de locuri la masa tip rustic de cabana, gratar în curte si leagan rustic. Vila Cristina detine locuri de parcare in fata intrarii supraveghete video precum si parcare privata peste drum supravegiata video.

Vila dispune de: garsoniere, camera duble standard si superioare, apartamente, dotate cu grup sanitar propriu, minibar, TV.

Atractiile din zona

Ski - Partia de ski Kalinderu

detalii

Partia Kalinderu este una dintre cele mai moderne partii din tara, situata la poalele Caraimanului. Partia are doua variante de sosire: cea din stanga este recomandata incepatorilor, iar cea din dreapta este alegerea iubitorilor de snowboard si a schiorilor cu experienta. Accesul la partie se face usor, fiind situata la marginea orasului. Punctul de sosire se afla la 1,1 km de statia CFR si DN1.

Obiective turistice - Biserica Domneasca

detalii

Zidita din piatra de cariera, biserica Domenasca este o copie redusa a Manastirii Horezu. Prin arhitectura deosebita, dotarile interioare precum si vechimea sa, intra in randul monumentelor remarcabile ale statiunii.

Excursie - Varful Caraiman

detaii

Varful caraiman are o altitudine de 2.025 m si este vizibil de pe creasta Pietrei Mari si de pe Valea Prahovei. Este foarte usor de recunoscut datorita Crucii, care este asezata pe unul dintre versantii sai. In apropriere de varful Caraiman se gaseste Cabana caraiman - poarta de acces catre platoul Bucegilor dinspre Jepii Mici.

ALTE TARIFE

1265 lei / loc in Dubla superioara 3*

784 lei / loc in Tripla 2*

1115 lei / loc in Garsoniera

1015 lei / loc in Apartament, minim 4 persoane

TARIFE COPII:

0-5 ani, gratuit la cazare, dar achita masa

6-13 ani, achita 60% din tariful de adult

*tarifele nu includ taxa de statiune si salvamont, se plateste separat la receptie.

5 nopti cazare cu demipensiune

detalii

Pachetul include:

  • 5 nopti cazare hotel
  • mic dejun, cina, Cina Festiva de Revelion, Brunch 01.01.2014 cu ciorba de potroace, sarmale....

Pachetul nu include:

  • Asigurare: Asigurare medicală de calatorie și asigurarea storno
  • Obiective turistice:Taxele de intrare la obiectivele turistice
  • Taxe localese vor achita la receptie
  • Alte cheltuieli:Alte taxe si cheltuieli personale.
  • Programe optionale

No comments yet.

Leave a Reply