Revelion la Venetia

Venetia, ITALIA

29.12- Ziua 1. BUCURESTI - BUDAPESTA (895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucureşti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- PADOVA (790 km)

După micul dejun, plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oraş: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg, Domul Sf. Ştefan, Opera. Apoi deplasare spre Graz - Udine. Seara cazare în zona Padova- Veneţia.

31.12- Ziua 3. PADOVA- CROAZIERA LA VENETIA + MURANO si BURANO

Mic dejun. Vizita în Padova la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Program liber la dispoziţia turiştilor in Padova, sau opţional croazieră în Oraşul Dogilor- Veneţia (13€ + cca. 14€ vaporaşul) spre Piaţa San Marco, unde se află Campanila, Procuratiile, Palatul Dogilor şi Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiraţie bizantină. După amiază timp liber la dispozitie in Venetia. Turiştii care doresc pot merge insotiti de ghid spre Basilica San Giovani et Paolo, un adevarat Panteon al Venetiei, apoi în croazieră pe insulele Murano si Burano, utilizand contra cost vaporase de transport public (se recomanda abonament pt. 12 ore). Pentru noaptea dintre ani puteti opta pentru o cina festiva sau sa ciocniti o cupa de sampanie alaturi de miile de turisti sositi aici din toate colturile lumii intr-o atmosfera de voie buna care este pe gustul tuturor. LA MULTI ANI 2014 !!! La ora 1.00 intoarcere pentru cazare în zona Padova- Veneţia.

Ziua 4. PADOVA- VERONA - MILANO

Mic dejun. Dupa un somna odihnitor, deplasare la Verona, unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa delle Erbe, Palatul şi Mormintele Scalgierilor. După amiază program liber la dispoziţia turiştilor in Verona, sau opţional (20 euro) excursie spre Milano, unde se vizitează: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Întoarcere pentru cazare în zona Padova- Veneţia.

Ziua 5. PADOVA- POSTOJNA- BUDAPESTA (690 km)

Mic dejun. Plecare spre Budapesta tranzitand Slovenia unde se vizitează Peştera Postojna, unul din cele mai fascinante fenomene carstice din Europa. Sosire la Budapesta. Opţional Croazieră pe Dunăre (cu cină 29 €/ fără cină 14 €). Cazare în Budapesta.

03.01- Ziua 6. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)

Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

    5 nopti de cazare cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*

PERIOADA 29.12.2013 – 03.01.2014

Loc in cam. DBL

Suplim. SINGLE

COPII 6- 12 ani

Park Hotel Venezia 4* (sau similar)

245 €

105 €

205 €

5 nopti cazare cu mic dejun

detalii

Pachetul include:

  • transport cu autocar modern, cu climatizare, clasif. 2- 4*
  • 5 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*
  • Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

Pachetul nu include:

  • Asigurare: Asigurare medicală de calatorie și asigurarea storno
  • Obiective turistice:Taxele de intrare la obiectivele turistice
  • Alte cheltuieli:Alte taxe si cheltuieli personale.
  • Programe optionale:.Venetia +Murano si Burano, Milano, Croazieră pe Dunăre la Budapesta, toate minim 30 pers.
  • Servicii ghizi locali

No comments yet.

Leave a Reply