Piata de Craciun la Praga

Praga, CEHIA

Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la hotel 4*in Budapesta

Ziua 2. BUDAPESTA- shopping VIENA- PRAGA (545 km)

Mic dejun. Plecare spre Viena, unde va invitam la shopping. Va recomandam pentru cumparaturi outlet-urile SCS, aflate la 12 km distanta de capitala vieneza. SCS Wien Vosendorf (SCS) este unul din cele mai mari centre comerciale din Europa, cu peste 330 de magazine si 70 de restaurante. Dupa amiaza deplasare spre Praga. Seara, sosire si cazare la Praga.

Ziua 3. PRAGA- CASTELUL KARLSTEIN - shopping PRAGA

Mic dejun. Praga gazduieste anual milioane de turisti atrasi de splendida armonie arhitecturala a diferitelor stiluri din epoci diverse. Incepem turul de oraş cu Manastirea Loreta, Hradul- considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfântul Vit, Ulita Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achita intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc, etc. După amiază program liber la dispoziţia turiştilor in Piata Vaclavske pentru a cumpara cadouri celor dragi, sau excursie optionala (15 euro) la renumitul castel Karlstein, evocand perioada de glorie a Boemiei. Seara, intoarcere la Praga pentru cazare la acelasi hotel.

Ziua 4. PRAGA- DRESDA- KARLOVY VARY- PRAGA

Mic dejun. Timp liber în Praga sau excursie opţională la Dresda (30 Eur), unde superbele edificii in stil baroc si rococo, au fost aproape in totalitate distruse in timpul bombardamentelor aliate la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Unele lucrari de restaurare, inclusiv la cladirile Operei, Domului si a Palatului Zwinger, au redat orasului farmecul de odinioara. Excursia optionala continua spre Karlovy Vary care a devenit faimoasa prin izvoarele sale termale, fiind o populara destinatie turistica printre celebritatile din sec. al XIX-lea. Ne vom plimba si noi pe aleea colonadelor, catre luxosul hotel Pupp, fara a “neglija” numeroasele magazine de suveniruri intalnite in cale. Întoarcere la Praga pentru cazare.

Ziua 5. PRAGA- KONOPISTE- BRATISLAVA- BRNO- BUDAPESTA (235 km)

Mic dejun. Traseul continua spre Budapesta cu un scurt popas Castelului Konopiste, devenit celebru ca resedinta a lui Franz Ferdinand, mostenitorul tronului Austro- Ungariei, a carui asasinare la Sarajevo a dus la declansarea Primului Razboi Mondial, apoi cu scurte vizite la Brno si Bratislava. Opţional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croazieră pe Dunăre (14 € fără cină + optional 15 € supliment pt. cina), având inclus şi un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matiaş. Cazare în Budapesta la hotel 4*.

Ziua 6. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

  3 nopti de cazare cu mic dejun în hoteluri de 4* in Praga

  2 nopti de cazare cu mic dejun în hoteluri de 4* in Budapesta

DATE DE PLECARE

10.12.2013

Supliment SINGLE

COPIL 6-12 ani

Hotel DUO 4**** (sau similar)

205 €

65 €

199 €

3 nopti cazare cu mic dejun in Praga si 2 nopti cazare cu mic dejun in Budapesta

detalii

Pachetul include:

 • transport cu autocar modern, cu climatizare, clasif. 2- 4*
 • 3 cazări cu mic dejun în hoteluri de 4* in Praga
 • 2 cazari cu mic dejun in hoteluri de 4* in Budapesta
 • Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

Pachetul nu include:

 • Asigurare: Asigurare medicală de calatorie și asigurarea storno
 • Obiective turistice:Taxele de intrare la obiectivele turistice
 • Alte cheltuieli:Alte taxe si cheltuieli personale.
 • Programe optionale: Castelul Karlstein, Croaziera pe Dunare la Budapesta, toate grup minim 30 turisti. (Gratuit Karlovy Vary pt. achitarea excursiei la DRESDA - 30 Eur).
 • Servicii ghizi locali.

No comments yet.

Leave a Reply