Hotel Zan 4*

Voineasa, ROMANIA

Prezentare:

Hotelulul este situat in Voineasa, judetul Valcea, intr-o pozitie privilegiata, pe malul raului Lotru, la poalele muntilor cu acelasi nume, la o altitudine de 650 metri.

Pune la dispozitie 16 camere twin si 4 camere cu pat matrimonial. Toate camerele au in dotare urmatoarele: mobilier deosebit , internet si telefon, aer conditionat, televizor LCD, minibar, bai complet utilate si balcoane spatioase.

Restaurantul cu specific international va imbie cu specialitati gustoase si sanatoase. Toate preparatele sunt pregatite in bucataria proprie. Sala de conferinte dispune de 40 locuri, fiecare loc avand un scaun special cu tablie de scris. Este complet utiliata si poate gazdui traininguri, focus grupuri, etc. Este dotata cu internet, instalatie audio performanta, video proiector, flip chart. Mesele si scaunele pot fi rearanjate in orice configuratie aveti nevoie.

Atractiile din zona

Excursie - Transalpina

detalii

Transalpina este cel mai inalt drum rutier din Romania cat si din intregul lant al Muntilor Carpati, atingand altitudinea maxima (2145 m) in Pasul Urdele. Transalpina traverseaza Muntii Parang de la N la S fiind paralela cu Valea Oltului si Valea Jiului, intre care se afla, si leaga Localitatea Saliste din Jud. Sibiu de Localitatea Novaci din Jud. Gorj.

Obiective turistice - Lacul de acumulare Vidra

detalii

Cota barajului Vidra se ridica la o inaltime de 1293 mdm. Lacul Vidra, a reprezentat pana nu demult principala locatie de antrenament si cantonament de vara a lotului national olimpic de caiac - canoe in fruntea caruia se afla cvadruplul laureat cu aur la Jocurile Olimpice, Ivan Patzaichin.

Ski - Resort Transalpina

detaii

In martie 2012 a fost inaugurata prima partie de ski, Partia de ski Mioarele, iar in 22 decembrie 2012 s-a deschis oficial acest domeniu schiabil. Pe timpul iernii la Vidra se poate ajunge la ski dinspre Valea Oltului pe DN7A ( Brezoi - Malaia - Voineasa - Vidra- Obarsia Lotrului ).

Tip camera

Dubla

Servicii pachet

Divertisment, Pranz 01.01, Cina Festiva de Revelion, cina 30.12, Acces SPA, Mic dejun

Tarif standard 4 nopti

1241 RON pe persoana/sejur, in perioada 29.12.2013 - 02.01.2014

Tip camera

Dubla Matrimoniala

Servicii pachet

Pranz 01.01, Cina Festiva de Revelion, cina 30.12, Acces SPA, Mic dejun, Divertisment

Tarif standard 4 nopti

1344 RON pe persoana/sejur, in perioada 29.12.2013 - 02.01.2014

4 nopti cazare cu mic dejun

detalii

Pachetul include:

  • 5 nopti cazare hotel
  • Divertisment, Pranz 01.01, Cina Festiva de Revelion, cina 30.12, Acces SPA, Mic dejun

Pachetul nu include:

  • Asigurare: Asigurare medicală de calatorie și asigurarea storno
  • Obiective turistice:Taxele de intrare la obiectivele turistice
  • Taxe localese vor achita la receptie
  • Alte cheltuieli:Alte taxe si cheltuieli personale.
  • Programe optionale

No comments yet.

Leave a Reply