Hotel Praia Mar 4*

Estoril, PORTUGALIA

Prezentare:

Praiamar este un hotel de 4* situat intre Lisabona si Cascais, de-a lungul celei mai lungi plaje de pe Coasta Estoril.

Praia Mar dispune de 154 de camere dintre care 6 suite care au vedere panoramica spre Lisabona. Hotelul ofera servicii de room service, servicii de curatatorie, babysitting, rent-a-car, dispune de parcare proprie, restaurant, piscina exterioara, bar si bar la piscina, sali de conferinta.

Toate camerele dispun de TV satelit, telefon direct, baie cu gresie, marmura, uscator de par, internet wireless.

Climatul permite activitati in aer liber tot timpul anului, de la sporturi extreme la cele traditionale precum echitatie, tenis sau golf si sporturi acvatice precum scufundari, navigatie, windsurfing, kite-surfing si schi nautic.

Orar de zbor TAP Portugal - Joi/Miercuri (retur):

detalii
ZBOR DE LA DESTINATIE Perioada operare decoleaza aterizeaza TAXE AEROPORT
Bucuresti, OTP Bisabona, LIS 13.06-11.09.2013 05:35 08:00 95 €/pers
Lisabona, LIS Bucuresti, OTP 13.06-11.09.2013 22:45 04:45

Atractiile din zona

Excursie - Coimbra

detalii

Acesta este un oras plin de istorie, cu o arhitectura magnifica. In aceasta calatorie, vom vizita: Universitatea din Coimbra, vestita biblioteca veche, Gradina Botanica, Muzeul National, Vechea Catedrala, Cartierul Medieval, Sf. Lucia a lui Iisus Memorial, Parcul Manuel Braga si Parcul Verde de Mondego, Parcul Central de pe raul Mondego.

Excursie - Porto

detalii

Nu degeaba, istoria ar aminti cu drag ca Porto este locul care a imprumutat numele sau, vinului dulce de Porto. Este al doilea mare oras in Portugalia si capitala regiunii de nord-est. De asemenea, a fost denumit "Coasta Verde" din cauza vegetatiei sale luxuriante si a culturilor de struguri.

Excursie - Lisabona

detaii

Lisabona este unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei. Este un oras in care puteti gasi nenumarate puncte de interes de care va veti bucura si descoperi alaturi de ghidul nostru profesional care va insoteste pe tot parcursul excursiei. In scopul de a descoperi acest oras plin de locuri istorice si artistice, vom vizita: Castelul S. Jorge, Comert Square, Marques de Pombal, Catedrala Sf. Maria Maggiore, Manastirea Jeronimo (in interior este mormantul lui Vasco da Gama ).

Excursie - Fatima - Batalha si Alcobaca

detalii

Aceasta excursie va incepe cu vizita la Sanctuarul de la Fatima. Fatima a devenit cunoscuta pentru aparitiile Fecioarei Maria. Vom continua calatoria noastra in Batalha si Alcobaca In Batalha vom putea admira o capodopera a artei gotice portugheze, manastirea Batalha. Aceasta fantezie a goticului a fost inspirata de victoria regelui Joao din 1385 impotriva castilienilor. Din recunostinta, regele a construit manastirea, a inchinat-o Fecioarei Maria si a numit-o Santa Maria da Vitoria.

Plecari

STANDARD

OFERTA SPECIALA

Loc in DBL

Locuri limitate

08.06, 07.09

595 €

495 €

15.06, 22.06

604 €

525 €

29.06, 06.07, 13.07, 20.07, 31.08

645 €

545 €

27.07, 03.08, 10.08, 17.08, 24.08

695 €

595 €

 

Pentru mai multe informatii legate de supliment SGL, reduceri TPL, politica de reduceri copii va rugam sa ne contactati.

 

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50% la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

6 nopti cazare cu mic dejun

detalii

Pachetul include:

  • Bilet avion cursa charter;
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
  • 6 nopti cazare hotel;
  • Asistenta turistica.

Pachetul nu include:

  • Asigurare: Asigurare medicală de calatorie și asigurarea storno
  • Obiective turistice:Taxele de intrare la obiectivele turistice
  • Taxa de aeroport : 95 €/pers
  • Alte cheltuieli:Alte taxe si cheltuieli personale.
  • Programe optionale