Prezentare:

Hotelul Palau este unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Sardinia si este amplasat la numai cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii turistice Palau. Hotelul este situat in partea superioara a statiunii turistice Palau, in resortul Gallua, cu o vedere de o frumusete extraordinara spre Maddalena, Caprera si alte insule ale arhipelagului La Maddalena si Caprera. Hotelul este amplasat la aproximativ 500 de metri de la plaja si ofera zilnic serviciu de transfer gratuit hotel-plaja-hotel.

Din cele 97 de camere, majoritatea au vedere la mare, sunt elegant mobilate, au baie proprie, telefon cu linie in afara, TV color, mini-bar, uscator de par in bai, aer conditionat, terasa panoramica.

Hotel dispune de 2 piscine: una pentru copii si alta pentru adulti, centru spa, fitness, solar, internet point, wireless si un centru de conferinte, echipat cu amplificare si traducere simultana, care poate gazdui aproximativ 150 de oameni, dar se pot transforma in zone de divertisment cum ar fi: bar cu pian, discoteca. Hotelul ofera clientilor sai posibilitatea de a organiza activitati sportive cum ar fi: tenis, wind-surf, navigatie, calarie. Aveti posibilitatea de a inchiria masini, scutere, biciclete si barci.

Detalii zbor - Date plecare: 18.09, 25.09, 02.10, 09.10, 16.10

Taxele de aeroport - 95 euro/persoana

Atractiile din zona

Excursie - Arhipelagul La Maddalena

detalii

Este una dintre cele mai populare croaziere. Vom pleca din portul Palau si ne vom imbarca pe ferry-boat catre Arhipelagul La Maddalena, mai precis spre Insula Caprera (una din cele 7 insule ale arhipelagului). Aici vom vizita orasul si casa muzeu a lui Giuseppe Garibaldi. Vom face un tur panoramic al insulei La Maddalena cu opriri in golfuri pentru vederi panoramice asupra celorlalte insule ale arhipelagului.

Excursie - Nuoro si Orgosolo

detalii

Plecam spre Nuoro, in inima Sardiniei. Vom vizita aici Muzeul Vietii si Traditiilor Populare din Sardinia. Aici este prezentata in detaliu cultura populara a Sardiniei. Sunt peste 7000 de exponate prezentate in cadrul expozitiilor permanente, de la haine si bijuterii sau amulete la masti magice, tesaturi, instrumente muzicale, unelte, lucrari de arta populara. Continuam cu satul Orgosolo, cunoscut pe plan international pentru picturile sale celebre. Mai mult de 250 case impodobesc strazile din sat, un adevarat muzeu in aer liber.

Excursie - Alghero

detaii

Plecam de dimineata cu autocarul, indreptandu-ne spre orasul in care aerul medieval se imbina cu cel modern. Incepem excursia noastra cu vizitarea catedralei Sf. Maria. Inceputa in 1570, Catedrala Sfanta Maria a fost deschisa in 1593, insa constructia s-a terminat in 1730. Dupa-amiaza vizita optionala la Grota lui Neptun cu barca din portul Alghero, sau pe jos de la promontoriu de Capo Caccia de-a lungul unei scari de 654 de trepte.

Excursie - Corsica-Bonifacio

detaii

La 70 de m inaltime, pe rocile calcaroase ale Stramtorii Bonifacio se ridica cetatea Bonifacio. Cladirile medievale ale orasului se imbina cu boutiq-urile cu aer frantuzesc si strazile impanzite de terase. Principalele obiective turistice sunt Biserica Santa Maria Majore, o constructie ce dateaza din sec XII, Strada Imparatilor care in trecut era cea mai populata strada si care pastreaza si astazi casa unde Napoleon a locuit o perioada.

Reduceri si suplimente:


Supliment SGL 100 euro

Reducere a 3-a persoana 50 euro

Copil 0-1.99 ani plateste taxele de aeroport 95 euro

Copil 2-11.99 ani reducere 100 euro in camera cu doi adulti

Observatii:


*Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur.

BONUS! Pentru posesorii SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu se percepe acest supliment.

* Excursiile optionale pot suferi modificari, iar programul concret, desfasurat pe zile, al excursiilor optionale se va primi la destinatie.

* Excursiile optionale gratuite se vor organiza in prima sau in ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.

* Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane.

* Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

* Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana.

7 nopti cazare cu Demipensiune

detalii

Pachetul include:

 • Bilet avion cursa charter;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • 7 nopti cazare hotel
 • 1/2 zi excursie optionala inclusa (Olbia)
 • Asistenta turistica

Pachetul nu include:

 • Asigurare: Asigurare medicală de calatorie și asigurarea storno
 • Obiective turistice:Taxele de intrare la obiectivele turistice
 • Taxa de aeroport : 95 €/pers
 • Taxa de statiune : se va plati la hotel, 1-2 euro/zi/pers
 • Alte cheltuieli:Alte taxe si cheltuieli personale.
 • Programe optionale