Hotel Mena 3*

Budva, MUNTENEGRU

Prezentare:

Hotelul este situat in statiunea Budva, la mai putin de 250m de renumita “Slovenska Plaja” si la aproximativ 500m de centrul statiunii.

Facilitatile hotelului: Hotelul are o capacitate de 16 camere si dispune de restaurant, receptie. Personalul amabil si atmosfera de familie vor face ca vacanta dvs. in acest hotel sa fie una foarte placuta.

Facilitatile camerelor: Toate camerele sunt dotate cu baie, A/C, frigider, balcon, TV, internet wifi. Check in la ora 11:00, Check out la ora 9:00.

Tip masa: Hotelul functioneaza in regim de masa demipensiune .

Budva este una dintre cele mai vechi asezari de pe litoralul muntenegrean. Plajele sunt acoperite cu nisip fin si sunt raspandite pe o lungime de coasta de 38 km.

Transport autocar Luni:

detalii

Plecari cu autocar în fiecare Luni;

Intrare la cazare în fiecare Marti.

Atractiile din zona

Excursie - O zi in Golful Kotor

detalii

Daca doriti sa petreceti o minunata zi la mare si sa descoperiti cel mai sudic golf din Europa, nu trebuie sa pierdeti aceasta excursie.Vom merge cu autocarul spre Tivat de unde ne vom imbarca pe un vaporas care ne va purta pe apa calma din acest golf, printre munti, combinatie de peisaje ce iti va lua respiratia.Vom trece prin pasajul Verige si vom vedea micile orase de coasta Lepetani, Stoliv, Prcanj, Muo si vechiul oras din Kotor (aflat sub protectia UNESCO), inconjurat de zidurile vechi. In inima Golfului ne vom opri pe mica insula Gospa od Škpjela pentru a vizita o biserica din sec.XVII, un binecunoscut loc sfant decorat cu 68 de fresce pictate de celebrul pictor baroc din zona, Tripo Kokolja. Masa de pranz este servita la bord (inclusa in pret).

Cu autocarul si vaporasul - Lacul Skadar

detalii

Lacul Skadar, cel mai mare lac din Peninsula Balcanica, este recunoscut pentru frumusetea sa, dar si pentru bogatia florei si faunei. Bucurandu-ne de frumusetea peisajului, vom merge cu autocarul de-a lungul coastei, peste munti, pana vom ajunge la acest lac, unde ne vom urca intr-un vaporas si vom face o croaziera in jurul sau. Apa limpede ce ne inconjoara, vegetatia luxurianta, ne vor face aceasta calatorie de neuitat. La intoarcere, vom opri intr-un restaurant local pentru a servi un pranz de peste proaspat pregatit, servit in mod traditional, apoi ne indreptam spre hotel.

Croaziera - Fish Picnic pe vaporas

detaii

Ne vom imbarca pe un vaporas pentru o plimbare panoramica de-a lungul celei mai frumoase parti ale coastei,vom trece prin vechiul oras al Budvei,insula Sf.Nicola, insula-hotel Sf.Stefan si cateva plaje ascunse mai exotice unde ne vom opri pentru a savura un peste la gratar si cateva bauturi, apoi aveti ocazia sa inotati in apele limpezi ale Adriaticii si sa va relaxati la soare. Dupa-amiaza ne vom intoarce la hotel.

TRANSPORT

Supliment transport autocar din Bucureşti 85 € /pers

Plecări cu autocarul în fiecare Luni;

Intrare la cazare în fiecare Marţi

Plecări

 

STANDARD

FIRST MINUTE

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA LOCURI LIMITATE

Loc in DBL

Loc in DBL/TPL cu REDUCERE 31% aplicata, până la 15.03

Loc in DBL/TPL cu REDUCERE 20% aplicata, până la 15.05

10.06, 09.09, 16.09

269 €

186 €

215 €

229 €

17.06, 24.06, 26.08, 02.09

309 €

213 €

247 €

263 €

01.07, 08.07, 15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08

329 €

227 €

263 €

280 €

Supliment SGL

190 €

Supliment HB copil 0 -6.99 (obligatoriu)

50 €/sejur

Supliment camera renovata

35 €/ pers

Un copil 0-4.99 ani GRATUIT ; Un copil 5-6.99 ani plătește transportul; Un copil 7-17.99 ani are reducere 70 € cazare in camera DBL cu pat suplimentar

Craiova, Dr. Turnu Severin, Piteşti – 85 €;

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50% la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

7 nopti cazare cu demipensiune

detalii

Pachetul include:

  • Transport autocar clasificat
  • 7 nopti cazare hotel
  • Asistenta turistica

Pachetul nu include:

  • Asigurare: Asigurare medicală de calatorie și asigurarea storno
  • Obiective turistice:Taxele de intrare la obiectivele turistice
  • Alte cheltuieli:Alte taxe si cheltuieli personale.
  • Programe optionale
  • Taxa de statiune 1.5€/ zi/copil si 2.5€/ zi/adult