Hotel Campanile Paris Sud 3*

Paris, SENIOR VOYAGE

Prezentare:

Hotelul, construit in 2009,situat la jumatatea distantei dintre Paris si Versailles, va ofera locul ideal pentru un sejur placut si confortabil. Fiind construit recent, a adoptat un stil decorativ placut si modern, si are in apropierea sa, numeroase magazine si centre comerciale.

Cele 93 de camere ale hotelului, frumos decorate dispun de aer conditionat, TV, birou, telefon, baie proprie, uscator de par.

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor sai, receptia deschisa 24 h, bar, restaurant, cafenea, sala de conferinte, wi-fi.

Detalii zbor - Date plecare: 02.10, 09.10, 16.10, 23.10, 30.10

Taxele de aeroport - 95 euro/persoana

Atractiile din zona

Excursie - Paris

detalii

Tur panoramic cu autocarul in Orasul Luminilor: L'Arc de Triomphe, Champs Elysees, Grand Palais, Petit Palais, Place de la Concorde, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, L`ecole Militaire. Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

Excursie - Paris Magique

detalii

Incepem explorarea in capitala Frantei, in nucleul istoric al Parisului, Ile de la Cite, cea mai veche si mai renumita parte a orasului, o insula a Senei, locuita in antichitate de tribul parizilor. Astazi insula este ocupata de impresionantul Palat de Justitie si catedrala Notre-Dame de Paris, o capodopera a stilului gotic francez, aratand in mare parte asa cum a fost conceputa initial. Este considerata cea mai intunecata catedrala dintre marile catedrale gotice, insa lumina care se filtreaza prin rozetele colorate, confera sentimente mistice.

Excursie - Versailles

detaii

Cel mai renumit palat din Franta, Palatul de la Versailles este si unul dintre cele mai prestigioase monumente din lume, fiind situate la doar 20 de km de Paris. Timp de aproape 50 de ani, cei mai mari artisti ai vremii au lucrat pentru construirea sa. In anul 1682, Regele si curtea sa, aproximativ 20.000 de oameni, s-au mutat in castel, care a devenit centrul politic al Frantei pana in 1789. La intoarcerea in Paris, tur panoramic al cartierului de zgarie nori La Defense.

Excursie - Fontainebleau- Valea Loirei

detalii

Excursie la Palatul Fontainebleau. Situat la 55 de km de centrul Parisului, este unul dintre cele mai mari castele regale din Franta. Palatul, cum este astazi, este lucrarea mai multor monarhi francezi, insa cel care l-a transformat intr-un simbol al maretiei a fost Napoleon Bonaparte. Interiorul este maiestuos decorat cu picturi si fresce, astazi adapostind Scoala Americana de Arte. Continuam cu Valea Loarei, inscrisa in anul 2000 pe lista locurilor din patrimoniul mondial Unesco, cuprinde magnificele castele ce domina malurile raului si afluentii sai ca niste bijuterii.

Reduceri si suplimente:


Supliment SGL 60 euro

Reducere a 3-a persoana 30 euro

Copil 0-1.99 ani plateste taxele de aeroport 95 euro

Copil 2-11.99 ani reducere 30 euro in camera cu doi adulti

Observatii:


*Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 30 euro/sejur.

BONUS! Pentru posesorii SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu se percepe acest supliment.

* Excursiile optionale pot suferi modificari , iar programul concret, desfasurat pe zile, al excursiilor optionale se va primi la destinatie.

* Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane.

* Hotelul mentionat in acest program poate fi modificat, oferindu-se alternative similare.

* Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana.


4 nopti cazare mic dejun

detalii

Pachetul include:

  • Bilet avion cursa charter;
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
  • 7 nopti cazare hotel
  • 1/2 zi excursie optionala inclusa (tur Paris) pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD
  • Asistenta turistica

Pachetul nu include:

  • Asigurare: Asigurare medicală de calatorie și asigurarea storno
  • Obiective turistice:Taxele de intrare la obiectivele turistice
  • Taxa de aeroport : 95 €/pers
  • Alte cheltuieli:Alte taxe si cheltuieli personale.
  • Programe optionale