Hotel Bucegi 3*

Sinaia, ROMANIA

Prezentare:

HOTEL BUCEGI SINAIA se situeaza in centrul orasuluiSinaia, la adresa Bulevardul Carol I nr.22, langa Hotel NewMontana si alaturi de deja celebrul RESTAURANT BUCEGI - care deasemenea deserveste VILA.

HOTEL BUCEGI SINAIA dispune de 21 spatii de cazaredistribuite astfel: - 10 camere duble (6 twin + 4 matrimoniale) - 2 apartamente clasice - cu living, dormitor si baie proprie - 9 apartamente executive din care:  1 apartament cu living, bucatarie (complet utilata), baie proprie si 2 dormitoare duble;  3 apartamente cu living, bucatarie (complet utilata), baie proprie si 2 dormitoare (unul dublu si 1 single);  5 apartamente cu living, bucatarie (complet utilata), baie proprie si 1 dormitor.

Pentru a satisface cerinta actuala de piata avem si o Sala de conferinte cu o capacitate de 30 persoane (in aranjament teatru) - echipata complet. Toate camerele sunt dotate cu televiziune prin cablu, internet wireless sau cu fir, minibar, telefon.

Parcare proprie pentru 10 autoturisme.

Atractiile din zona

Ski - Ski on Sky

detalii

Domeniul de schi din Sinaia este singurul de altitudine din ţară, unde se poate schia până în luna mai şi de aceea avem şi un nou brand în momentul de faţă, “Ski on Sky”. Noul brand “Ski on Sky” a fost ales pentru că reprezintă Sinaia şi numai aici se creează des întâlnita “mare de nori”, care oferă această senzaţie de ski deasupra norilor, datorită situării plafonului de nori între Cota 1400 - 2000.

Obiective turistice - Castelul Peleş

detalii

Castelul din Valea Peleş reşedinţa de vară a regilor României, a fost construit pe vremea regelui Carol I al României (1866 - 1914) şi a devenit unul dintre cele mai importante monumente ale Europei secolului XIX.

Obiective turistice - Mănăstirea Sinaia

detaii

Spătarul Mihail Cantacuzino (1650-1716), însoţit de familia sa, fiind la un pelerinaj la locurile sfinte a ajuns până la Muntele Sinai, unde a vizitat o vechea mănăstire ortodoxă Sf. Ecaterina (secolul IV). Impresionat de cele văzute a hotarât să construiască în acest loc o mănăstire care să poarte numele muntelui Sinai. Ulterior, denumirea "Sinaia" s-a extins şi asupra localităţii.

Tip camera

Dubla

Servicii pachet

Brunch 01.01., Mic dejun

Tarif standard 3 nopti

913 RON pe persoana/sejur, in perioada 30.12.2013 - 02.01.2014

PROMOTIE! Inscrieri timpurii. Reducere inscriere timpurie valabila pana la 31.10.2013
Tarif promotie: 735 RON

3 nopti cazare cu mic dejun

detalii

Pachetul include:

  • 3 nopti cazare hotel
  • Brunch 01.01., Mic dejun

Pachetul nu include:

  • Asigurare: Asigurare medicală de calatorie și asigurarea storno
  • Obiective turistice:Taxele de intrare la obiectivele turistice
  • Taxe localese vor achita la receptie
  • Alte cheltuieli:Alte taxe si cheltuieli personale.
  • Programe optionale

No comments yet.

Leave a Reply