Hotel Belvedere 3*

Predeal, ROMANIA

Prezentare:

Amplasat într-un cadru natural privilegiat, Hotel Belvedere este unul din hotelurile cu cea mai impresionanta panorama din Predeal.

Hotel cu capacitate mare de cazare, cu un ridicat grad de confort ceea ce ii ofera calitatea de un hotel select, obtinand astfel cele mai deosedite aprecieri din partea oaspetiilor atat din tara cat si din strainatate.

Spa Belvedere este locul ideal pentru frumuseţea trupului şi a spiritului, un spaţiu reconfortant, special creat pentru tine... o atmosferă de relaxare şi armonie.

Cele 120 de camere standard sunt dispuse pe toate etajele si au vedere catre Muntii Bucegi.Camerele sunt dotate cu telefon, balcon, cablu - tv , frigider.

Atractiile din zona

Ski - Traditie in sporturile de iarna

detalii

În prezent, Predealul este cunoscut mai ales prin sporturile de iarnă, oferind posibilitatea de a schia pe 5 pârtii, datorită telescaunului și teleschiurilor de care dispune.

Obiective turistice - Manastirea Predeal

detalii

Ctitorul mânăstirii a fost Ioanichie Ieromonahul și Duhovnicul. Un pomelnic cu aspect de cronică, scris la 20 mai 1821, recunoaște data înființării „la anul 1774, în luna iunie în 20”, când acest preot călugăr a cerut și a obținut terenul de construcție de la “prea cinstitul boier vel paharnic, Grigorie Buzoianu”.

Turism Balneo - Relaxare si tratament

detaii

Stațiunea Predeal este recomandată tratamentului neuroasteniei, pentru revigorarea organismelor slăbite, pentru recuperarea ulterioară suprasolicitărilor fizice sau intelectuale, pentru tratamentul tulburărilor endocrine și al problemelor de creștere ale copiilor. Principalii factori de cură sunt aerul curat, fără praf sau alți agenți alergici, bogat în ozon și radiații ultraviolete, atmosferă ionizată și presiunea relativ scăzută a aerului.

Tip camera

Dubla

Servicii pachet

Mic dejun, Cina Festiva de Revelion, Brunch 01.01., Divertisment, Acces SPA

Tarif standard 4 nopti

334 EUR pe persoana/sejur, in perioada 29.12.2013 - 02.01.2014

Tarif standard 5 nopti

379 EUR pe persoana/sejur, in perioada 29.12.2013 - 03.01.2014

4 sau 5 nopti cazare cu mic dejun

detalii

Pachetul include:

  • 4 sau 5 nopti cazare hotel
  • Mic dejun, Cina Festiva de Revelion, Brunch 01.01., Divertisment, Acces SPA

Pachetul nu include:

  • Asigurare: Asigurare medicală de calatorie și asigurarea storno
  • Obiective turistice:Taxele de intrare la obiectivele turistice
  • Taxe localese vor achita la receptie
  • Alte cheltuieli:Alte taxe si cheltuieli personale.
  • Programe optionale

No comments yet.

Leave a Reply